Update uit de praktijk!

Dokter den Hartog vertelt over de nieuwe maatregelen in de praktijk en over de griep- en pneumokokkenvaccinaties!

Klik hier

GRIEPPRIK

Donderdag 15 oktober 2020 kunnen patiënten die daarvoor uitgenodigd zijn per brief de griepprik komen halen in de sporthal Molenzicht.

Gemeente Alblasserdam stelt deze locatie beschikbaar zodat afstandsmaatregelen vanwege corona nageleefd kunnen worden.

In het gezondheidscentrum DOK 11 is dit niet haalbaar. Wij vragen iedereen zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen en een neusmondkapje te dragen. Op het terrein en in de sporthal Molenzicht dient 1.5m afstand gehouden te worden. Blijf thuis bij 1 of meer klachten zoals: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, temperatuur boven 37.5C. U krijgt de griepprik in uw bovenarm. Draag kleding waarbij u makkelijk uw arm bloot kunt maken.

Dringend advies tot dragen van een mondkapje

Gezondheidscentrum DOK11 is een publieke binnenruimte. Wij vragen u dringend om een mondkapje te dragen bij komst naar de praktijk. In verband met toename van de besmettingen willen wij zowel u als ons zoveel mogelijk beschermen.

Tijdens het spreekuur zullen de huisartsen een mondkapje dragen. De praktijkondersteuners zullen achter een scherm werken en indien zij binnen de 1.5m bij u moeten zijn een mondkapje dragen.


Patiëntenportaal

Wist u dat wij sinds kort een vernieuwde online patiëntenomgeving hebben? In deze omgeving kunt u afspraken plannen, herhaalrecepten aanvragen of een korte medische (niet-urgente) vraag stellen aan de huisarts.

Kijkt u gerust even op : Patiëntenomgeving Huisartsenpraktijk den Hartog.

De omgeving is beschikbaar via internet of via de app Uw Zorg Online

Heeft u al een account bij ons? Log gewoon in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als hiervoor.

Nog geen account? Vraag snel een account aan via de bovengenoemde link

Afspraken bij de huisarts en herhaalmedicatie kan ook telefonisch via de doktersassistente. Het oude etiket voor herhaalmedicatie kan ook ingeleverd worden in onze brievenbus.


Wandel | Loopgroep

De wandelgroep/loopgroep gaat niet door. Zodra we weer starten, zullen we contact met u opnemen.