UPDATE donderdag 14 mei 2020

De zorg is veilig, ook nu. Klik hier: Film Thuisarts Veilige Zorg


dinsdag 12 mei 2020

VACATURE

Ter aanvulling van ons team zoeken wij een gediplomeerd doktersassistent(e) voor de periode van 1 juli tot +/- 1 december 2020. Het is een veelzijdige en afwisselende functie voor 16 uur p/w, salariëring conform CAO Huisartsenzorg.

Sollicitatiebrieven mogen per post of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met curriculum vitae t.a.v. de heer A.G. den Hartog, huisarts.

maandag 11 mei 2020

Bel altijd en voor alles eerst de doktersassistente. Zij overlegt met de huisarts en zal aangeven of het noodzakelijk is dat u gezien wordt. Zo voorkomen we dat teveel patiënten samenkomen in de praktijk.

Kom alleen naar uw afspraak. Heeft u een (vaste) begeleider, geef dit dan aan als u de afspraak maakt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. In de (gezamenlijke) wachtruimte mogen maximaal 5 patiënten aanwezig zijn.


woensdag 22 april 2020

Dokter den Hartog maakte een filmpje voor u als patiënt in deze fase van de corona crisis. Kijkt en luistert u mee? Klik hier


vrijdag 17 april 2020

Zeker doen als u ongerust bent!


Coronavirus | COVID-19

Informatie over coronavirus is te vinden op de website van Thuisarts.nl.

Een FILM met praktische tips over wat u kunt doen om het coronavirus niet te krijgen vindt u hier: Het nieuwe coronavirus

Wilt u informatie over het voorkomen van coronavirus, klik op deze link: voorkomen corona

Denkt u besmet te zijn met coronavirus, klik op deze link: vermoeden corona

Heeft u meer vragen over coronavirus bel het publieksinformatienummer van de overheid: 0800-1351


Wandel | Loopgroep 

De wandelgroep/loopgroep gaat niet door. Zodra dit weer start, zullen we contact met u opnemen.